POGOSTA VPRAŠANJA

Kakšne so velikosti posameznih majic?
Velikosti posameznih majic so navedene v spodnji tabeli

Moške majice

XS

 

S

46 cm x 71 cm

M

51 cm x 74 cm

L

56 cm x 76 cm

XL

61 cm x 79 cm

2XL

66 cm x 81 cm

Ženske majice

XS

 

S

41 cm x 60 cm

M

43 cm x 62 cm

L

46 cm x 63 cm

XL

48 cm x 65 cm

2XL

51 cm x 66 cm

Otroške majice

XS

39 cm x 50 cm

S

43cm x 55cm

M

46 cm x 58 cm

L

48 cm x 64 cm

XL

51 cm x 64 cm

2XL


Kakšne tehnike tiska uporabljate?
Majice tiskamo v direktni sitotisk tehniki, s preslikači ali s posebno flex folijo za majice. Vse tehnike so ob pravilnem vzdrževanju zelo odporne in vam bodo služile vrsto let.
Kako se pravilno vzdržuje potiskane majice?
Majice lahko perete na 40 stopinj in pred pranjem obrnete notranjo stran navzven. Tiska ne smete likati direktno, ampak iz notranje strani. Majice sušite pri sobni temperaturi in ne uporabljate sušilca.
Kakšne majice uporabljate?
Pri naročilu posameznih majic uporabljamo bombažne majice visoke kvalitete znamke Gildan. Pri večjih naročilih, po dogovoru uporabimo tudi druge majice, ki so cenejše in primerne za promocijo.
Ali uveljavljate količinske popuste pri večjih naročilih?
Pri naročilu, ki presega 30 EUR, ste upravičeni do brezplačne dostave blaga. Pri večjih naročilih, vam po dogovoru sestavimo individualno ponudbo. Kot primer lahko navedemo, da je možno potiskane majice dobiti že za 1,5 EUR+DDV/kom., seveda pri naročilu večjega števila majic. Prav tako si lahko dodatne popuste zagotovite ob prijavi na e-novice. En krat mesečno bomo vsem prijavljenim poslali kodo za popust, ki jo boste lahko uveljavljali ob nakupu artiklov.
Kako lahko naročim artikle iz kataloga majic?
Za artikle iz kataloga majic, nas prosim kontaktirajte na elektronski naslov birott@siol.net in izdelali vam bomo individualno ponudbo.