SPLOŠNI POGOJI

  • Če naročen izdelek ni v skladu z veljavnimi predpisi in zakoni in lahko komur koli škoduje ali ga žali, si pridržujemo pravico, da izdelka ne naredimo.
  • Vse cene v spletni trgovini so v EUR in že vsebujejo obračunan DDV.
  • S potrditvijo naročila izjavljate, da se strinjate s pogoji naročila. Skupaj z naročenim izdelkom boste dobili račun, ki velja kot pogodba.
  • Če z izdelkom ne boste zadovoljni, nam lahko v roku 15 dni od prevzetja blaga, pisno sporočite, da odstopate od pogodbe in nam izdelek vrnete. Blago mora biti nepoškodovano, v prvotni obliki in količini, ter v originalni embalaži. Po prejetju izdelka, vam bomo vrnili znesek vrednosti vrnjenega blaga, ali pa vam izdelek zamenjali.
Dostava blaga
Vse naročene izdelke, ki so na zalogi, vam bomo poslali v roku treh delovnih dni. V primeru, da izdelka trenutno ni na zalogi, vas bomo o tem nemudoma obvestili po elektronski pošti ali telefonu. V primeru večjih naročil, vas bomo prav tako kontaktirali in se dogovorili o roku dobave.
Dostavo blaga opravlja za nas Pošta Slovenije. Cena dostave je pavšalna in znaša 5 EUR. Pri naročilih, ki presegajo vrednost 30 EUR, je dostava blaga brezplačna. V primeru plačila blaga po povzetju, plača kupec zraven kupnine za blago prav tako strošek vplačnine, in sicer direktno poštarju.
Varnost podatkov
Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke obravnavali zaupno, jih skrbno varovali in v nobenem primeru posredovali tretji osebi-razen, ko je to v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi.
Pridobljene podatke bomo uporabljali le za:
  • Nemoteno izvedbo nakupov,
  • Izvedbo personalizacije,
  • Statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletnih strani in storitev,
  • Objavljanje primerne vsebine,
  • Pošiljanje novic o novostih v spletni trgovini (samo v primeru, da se boste tako odločili).

Občasno bomo izvajali raziskave z namenom izboljšanja naših odnosov s strankami oziroma z namenom približevanja potrebam in željam naših strank. Vse to le v primerih, ko boste jasno označili, da želite prejemati elektronske novice. Vaše ime bo odstranjeno na osnovi vaše zahteve, ki nam jo lahko posredujete kadarkoli.

Informacije o strankah zbiramo z namenom, da bi vam zagotovili enostavno in učinkovito uporabo naših spletnih strani.

Za dodatne informacije, nas prosim kontaktirajte po elektronski pošti na birott@siol.net, ali po telefonu 040/810 039.